Το Pinterest μου κι εγώ

Σήμερα αγαπητοί αναγνώστες θα μιλήσουμε για το pinterest, ή αλλιώς τη μαύρη τρύπα του ίντερνετ, που καταπίνει νοικοκυρές σε απόγνωση, bloggers σε δημιουργικό οίστρο, νύφες σε παροξυσμό, μανάδες υπεράνω πάσης υποψίας. Το «pastel web» που ευθύνεται για χαμένες εργατοώρες, για τις ετικέτες #pinterestfail και #pinterestsuccess #pinterestmademedoit που άλλους τους ανεβάζουν και άλλους τους ρίχνουν στα Τάρταρα, το μέρος που οι δημιουργοί του έχουν το θράσος να αποκαλούν «κατάλογο ιδεών» που σε παροτρύνει να  «go out and do that thing.» Ώπα φίλος. Λες να μην καταλαβαίνω από λεπτή ειρωνεία;

addiction

Εγώ

You suck the life out of me

I can’t take this anymore
I always stay when I should leave

Και μια μέρα μπαίνεις να δεις τι είναι . Ξεκινάς να χαζεύεις χαλαραουίτα τις συνταγές. Τι υπέροχα γλυκά μμμμ και τι εμφάνιση, πολύ γουστόζικα. Μου μυρίζει θαύμα γεύση!

ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ     Την πάτησες.    (͡ ͡° ͜ つ ͡͡°) 

Αρχικά θα μπλέξεις σε έναν κυκεώνα μετατροπής ογκομετρικών μονάδων ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ, αλλά δε θα ξαναπώ για τα κακά του ιμπεριαλισμού και σε αυτό το άρθρο γιατί μετά θα με λέτε γραφική. Θα αναρωτιέσαι αν έχει κόκονατόιλ ο Μασούτης της γειτονιάς σου και μπλου-μπέριζ στη λαϊκή. Θα γκουγκλάρεις τι είναι το heavy cream και το maple syrup και αν είναι το ίδιο με το να βάλεις μέλι που είναι και Ελληνικό, άρα πιο υγιεινό. Χωρίς να το καταλάβεις θα έχουν περάσει τρεις ώρες, δε θα έχεις βγάλει άκρη, θα σιχτιρίσεις το pinterest και τον browser που το πέταξε και θα φας χαλβά Φαρσάλων νιώθοντας ένα τίποτα.

Ο γαμοϊός

Ας μη γελιόμαστε… όταν κάνεις πιντερεστ σε ρωτάει αν είσαι άντρας ή γυναίκα αλλά bitch please… γυναίκα είσαι. Για σένα το έφτιαξαν γιατί δε βλέπεις μπάλα, άρα κάτι πρέπει να κάνεις στα Champions League επειδή αδειάζει το Facebook. Και αφού είσαι γυναίκα, λογικά το μόνο που θέλεις είναι να παντρευτείς. Θέλεις. Όχι θέλεις. ΘΕΛΕΙΣ ΛΕΜΕ. Θέλεις δε θέλεις, το pinterest δε θα κωλώσει. Όλα του γάμου δύσκολα; Όχι γιατί ο γαμοϊός του Pinterest είναι εκεί για σένα. Ρούχα θες; Ρούχα για γάμους θα σου δείχνει. Μαλλιά; Say No More. Πάρε τα 130 πιο δημοφιλή χτενίσματα για γάμους. Βιβλία; ασκήσεις; vegan γίδα βραστή να ψάξεις θα βρει αυτό τρόπο να το γυρίσει εκεί. Δείτε τι μου εμφάνισε όταν πάτησα coffin death funeral στην αναζήτηση. Όχι δείτε.

45565055db8334b2e7d9a6af57227fb8

 

Το σπίτι σου είναι μια τρώγλη κι εσύ ακόμα ζεις ακόμα σαν τη Δήμητρα από τους Απαράδεκτους. Μικροαστικό τίποτα.

Τα σπίτια του pinterest είναι ότι πιο μακριά από την Ελληνική πραγματικότητα μπορείς να φανταστείς. Έχουν όλα τα trends μαζεμένα και σε κάνουν να νομίζεις ότι ο βελούδινος ροζ καναπές είναι αυτό που λείπει από τη ζωή σου αυτή τη περίοδο. Έχουν 19 ζωντανά φυτά σε κάθε πλάνο, πουφ λες και μένουν μέσα τίποτα γιόγκι που μπορούν και σηκώνονται από το πάτωμα σα να μη τρέχει τίποτα και κουζίνες που αν δεν είναι σαν όλο το σπίτι σου μαζί, είναι σαν σκηνικά από ταινία του Wes Anderson. Η δικιά μου, όχι να το παινευτώ, έχει ακόμα καμμένα λίπη από Φοιτήτρια Ένοικο του 2003 που όταν έφυγε, το σπίτι χρειάστηκε ανακαίνιση από ότι μου είπαν, αλλά όλοι ξέρουμε ότι ο απορροφητήρας είναι είδος πολυτελείας και αν μη τι άλλο θέλει εγκατάσταση από εξειδικευμένο μάστορα. #pounasoukaeitovideo.

 

Τα Motivational quotes

Ας πούμε ότι σε ενδιαφέρει η διατροφή και η άσκηση. Θες να λιώσεις το κορμί σου στο γυμναστήριο και να φας φύτρες ρεβιθιού σαν να μην υπάρχει αύριο. Πως να ξεκινήσεις; Μα με motivational quotes φυσικά! Όλα σε αυτή τη ζωή είναι θέμα ψυχολογίας right? πάρε μερικές χιλιάδες just do it γαμώτηπαναχαϊκή μου με φόντο ηλιοβασιλέματα με κορίτσια που τρέχουν μόνα τους σε ακρογιάλια φορώντας ακουστικά στα αυτιά γιατί είναι τόσο γυμνασμένες που δεν φοβούνται τον επιδειξία της γειτονιάς. Πάρε και ένα έμμεσο bullying ταυτόχρονα γιατί Being fit is not a destination it is a way of life χοντρούλα, που νόμιζες ότι επειδή έχασες 7 κιλά τώρα η ζωή σου θα είναι καλύτερη. Γατάκι.

skeputin

 

Είσαι κακή μάνα

Παίρνεις δώρα στο παιδί σου από τα Jumbo; και ΔΕΝ φτιάχνεις καν δικό σου χαρτί περιτυλίγματος; Ώπα ώπα… μήπως και όταν τους φτιάχνεις τοστ απλά βάζεις ζαμπόντυρίψωμί το ένα πάνω στο άλλο και δεν το κόβεις καν σε σχήμα αστεριού; Τα παιδιά σου πάνε στο σχολείο σαν μικρά basic lil bitches που δεν έχουν καν ραμμένη απ’τα χεράκια σου σακουλίτσα για κολατσιό; Τρέλανε μας τώρα και πες μας ότι στα πάρτι γενεθλίων δεν έχεις καν θέμα με αντίστοιχο φαγητό που ταιριάζει με την περίσταση και οδηγείς γενιές αθώων ψυχών στην ♠ αναρχία και στο χάος…♠ τι πάει να πει ΔΟΥΛΕΥΩ κυρία μου; να στρώσεις τον κώλο σου κι να τους φτιάξεις τούρτα με την Έλσα με ασορτί φόρεμα και χτένισμα, νύχια, εξτένσιον βλεφαρίδα και ασορτί παγάκια ώστε να μην υπάρχει καμία αμφιβολία στο σχολείο ότι εσύ είσαι η καλύτερη ΜΑΝΑ απ’ όλες και να μην ακούσω κιχ!

Η ευτυχία σου μπορεί να περιμένει.

 

SKEPUTIN

Αυτά από μένα προς το παρόν. Ευχαριστώ για τα μηνύματα αγάπης που μου στείλατε και μην ξεχάσετε να με ακολουθήστε στο pinterest εδώ! Μουχαχαχα

21 σκέψεις σχετικά με το “Το Pinterest μου κι εγώ

  1. Παράθεμα: QnA: Τα μαύρα φεγγάρια του έρωτα. DIY’s για ραγισμένες καρδιές. | Skeputin

  2. Τελειώνω την ανάγνωση και σκάει στην οθόνη μου ειδοποίηση e-mail από το Pinterest… τι να πω!
    Απολαυστική και πολύ εύστοχη, εννοείται!

    Μου αρέσει!

  3. Παράθεμα: Σάπιο ροζ – φρέσκο ροζ | Skeputin

  4. Απόψε ανταμωσα το Χάρο.. Αυτό το τραγούδι μου ήρθε όταν είδα τη φωτογραφία που σου εμφάνισε! χαχαχαχα Με τρελλανες με το κολατσιό και τα παιδικά πάρτυ.. Ήθελα να ήξερα που βρίσκουν τόσο χρόνο και την διάθεση να κάνουν καθημερινά τέτοιες ιστορίες. Εγώ έτσι και αποφασίσω να καθαρίσω και να έχω και μαγείρεμα χώρια που μου τρώει όλη τη μέρα , μετά ψάχνω καναπέ να σωριαστω. Αυτά απο μία κοινή θνητή! :p

    Μου αρέσει!

  5. Καλά η ανάρτηση σου ήταν ΠΟΛΥ απολαυστική!!! Χαίρομαι πολύ που σε βρήκα! Αγαπώ τρελά το Pinterest, το συμβουλεύομαι συνέχεια με έχει σώσει ΑΠΕΙΡΕΣ φορές γιατί βρίσκω λύση σε κάθε μου πρακτικό πρόβλημα!! Είναι επίσης η ανταμοιβή που μου δίνω τις ώρες εκείνες… ξέρεις που λες κι εσύ (όταν ο συζυγούλης διαβάζει τα αθλητικά κι εσύ θες να οριζοντιωθείς αγκαλιά με το τάμπλετ και απλά να χαζέεεεψεις)!!! Αλλά συμφωνώ απόλυτα ότι σε μια αδύναμη στιγμή θα σου σπάσει την ψυχολογία! Θα σε κάνει να νιώσεις πόσο λίγη είσαι!!! Τότε είναι που το κλείνω και κάνω μέρες να το ξαναπιάσω! Αλλά το πιάνω και πάλι γιατί… είναι η αγάπη μου η μεγάλη!! Σε φιλώ!!!

    Αρέσει σε 1 άτομο

  6. Γέλασα πάρα πολύ! Να ‘σαι καλά! Έτσι ακριβώς, όπως τα γράφεις… Κι αν είσαι και μπλογκερ, όλα αυτά διογκώνονται σε βαθμό κακουργήματος… Χάρηκα που ανακάλυψα το blog σου! Φιλιά,
    Κατερίνα mamagiaspiti.gr

    Μου αρέσει!

    • Γεια σου Κατερίνα! Σ’ευχαριστώ πολύ!
      Είναι ο καπιταλισμός! Blogers τροφοδοτούν το pinterest και άλλοι blogers πέφτουν θύματα. Είμαστε όλοι γρανάζια του συστήματος!

      Μου αρέσει!

  7. Χαχαχαχα! Είσαι φοβερή! Εγώ ευτυχώς δεν λεχω πέσει στην παγίδα του σατανικού pinterest, γιατί βαριέμαι γενικά να κοιτάζω πολλή ώρα την οθόνη, αλλά είναι αλληθεια πως είναι εύκολο να χαθείς εκεί μέσα.

    Μου αρέσει!

    • Τολμώ να πω ότι είσαι ένα σπάνιο είδος το coolness του οποίου φιλοδοξώ μια μέρα να φτάσω… Respect! Αγαπητοί αναγνώστες αν έχετε φτάσει στα σχόλια, κάντε μια βόλτα από το blog της Γεωργίας από πάνω να δείτε τι σημαίνει ράβω τα ρούχα μου. H κατηγορία ραπτική στο μπλογκ μου είναι καθαρά για λόγους clicbait.
      https://acornkissgr.wordpress.com/

      Αρέσει σε 1 άτομο

Πως σου φάνηκε;

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.